Gul D16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.Yellow
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk D16 Neon Flex i gul til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe D16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67, ved brug udendørs.
Strippen kan dæmpes.

Materiale: PVC.
Forbrug: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.

 


Produktbeskrivelse:

Denne Gul D16 Neon Flex LED er en fantastisk LED-strip med en effekt på 8W pr. meter. Den er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning og er ideel til dekorativ belysning både indendørs og udendørs. Den har en høj lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en bred spredning på 320 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig fordeling af lys.

Med muligheden for at dæmpe lyset kan du nemt skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Produktets dimensioner er Ø16 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere. Den er også vandtæt med en IP67-klassifikation, hvilket betyder, at den kan modstå vandstænk og støv. Det skal dog nævnes, at den ikke kan nedsænkes i vand i længere tid.

For at sikre tæthed og forhindre vandindtrængning, skal samlingerne af LED-strippen tætnes med klar silikone. Dette sikrer, at produktet fungerer korrekt og er beskyttet mod eventuelle skader. Denne Gul D16 Neon Flex LED er et pålideligt og holdbart produkt, der er velegnet til både kommercielle og private anvendelser.

Samlet set er denne LED-strip et fremragende valg til at skabe smuk belysning i enhver indretning. Med dens fleksible design kan den let tilpasses forskellige områder og skabe en unik og indbydende atmosfære. Uanset om det er til festlig dekoration, accentbelysning eller generel belysning, vil denne Gul D16 Neon Flex LED være en pålidelig og stilfuld løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til D16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- D16 monteringsklip


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGul
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning320 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Diameter16 mm.
MaterialePVC
Iframe