Strømforsyning 24V DC
60W, 2,5A, flicker free, IP67

power.60W.24V.IP67
Ny

Billigst på PriceRunner

Flicker free 24V strømforsyning

 

24V DC 60W


Input: 230V.


IP67 vandtæt.


Perfekt til 24V LED pærer, spots og strips.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

 


Effektiv strømforsyning til pålidelig og stabil lyskilde

Denne strømforsyning er designet til at levere en jævn strøm på 24V DC med en imponerende effekt på 60W. Dette gør den ideel til brug sammen med LED-lys eller andre elektroniske enheder, der kræver en pålidelig strømkilde.

Flicker free teknologi for optimal belysning

En af de mest imponerende funktioner ved denne strømforsyning er dens flicker free egenskab, hvilket betyder, at lyset er fri for flimmer eller blinkende effekter. Dette gør den velegnet til brug i miljøer, hvor følsomme personer eller dyr kan have gavn af en jævn og stabil lyskilde. Derudover er den også ideel til optagelser af foto og video, hvor en konstant belysning er afgørende for et vellykket resultat.

Vandtæt design med IP67 certificering

Med en IP67 certificering er denne strømforsyning både støvtæt og vandtæt, hvilket gør den velegnet til udendørs brug i forskellige vejrforhold. Dog bør den ikke nedsænkes under vand i længere tid, da dette kan beskadige enheden.

Kompakt og holdbart design

Med dimensioner på 155 x 32,5 x 63 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den er også designet til at være holdbar og pålidelig over tid, så du kan stole på den som en stabil strømkilde til dine enheder.

Opgrader din belysning med denne effektive strømforsyning

Samlet set er denne strømforsyning en kraftfuld og pålidelig løsning til at forsyne dine enheder med den nødvendige strøm. Med dens flicker free teknologi, vandtætte design og kompakte dimensioner er den et ideelt valg til både professionelle og private brugere, der søger en højtydende strømkilde til deres belysningsbehov.

Flere detaljer

DKK 128,00

- +

Forventes på lager igen: 02/09/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug60w
Spænding24V
Dimensioner
Højde32,5 mm.
Bredde155 mm.
Dybde63 mm.
Iframe