Strømforsyning 24V DC
100W, 4,1A, flicker free, IP67

power.100W.24V.IP67
Ny

Billigst på PriceRunner

Flicker free 24V strømforsyning

 

24V DC 100W


Input: 230V.


IP67 vandtæt.


Perfekt til 24V LED pærer, spots og strips.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

 


Detaljeret beskrivelse:

Denne strømforsyning på 24V DC med en effekt på 100W og en strømstyrke på 4,1A er designet til at levere pålidelig strøm til forskellige elektroniske enheder. Med flicker free teknologi er denne strømforsyning ideel til brug i områder, hvor flimmerende lys kan forårsage ubehag eller forstyrrelser. Dette gør den særligt egnet til brug både for dyr og mennesker, der er følsomme over for lysflicker. Samtidig er den også perfekt til brug i foto- og videooptagelser, hvor et stabilt og flimmerfrit lys er afgørende for optagelseskvaliteten.

Med dimensioner på 185 x 32,5 x 63 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den har en IP67-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og beskyttet mod støv. Dette gør den ideel til udendørs brug eller steder, hvor der er risiko for vandstænk. Vær dog opmærksom på, at den ikke er egnet til at blive nedsænket under vand i længere tid.

Denne strømforsyning er let at tilslutte til en 24V forsyning og sikrer stabile og pålidelige strømforhold til dine enheder. Uanset om du bruger den til LED-belysning, elektroniske apparater eller andre enheder, kan du være sikker på, at denne strømforsyning vil levere den strøm, du har brug for.

Med fokus på kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed er denne strømforsyning det perfekte valg til ethvert projekt, der kræver en stabil strømforsyning med flimmerfrit lys. Uanset om du er professionel eller hobbybruger, vil denne strømforsyning opfylde dine behov og sikre en optimal ydeevne fra dine elektroniske enheder.

Flere detaljer

DKK 182,00

- +

Forventes på lager igen: 02/09/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding24V
Dimensioner
Højde32,5 mm.
Bredde185 mm.
Dybde63 mm.
Iframe