Filter

Pris
DKK 10 DKK 44
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 90 W
Lysstyrke
36 lm 1350 lm
Forbrug
1 W 55 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

B22

Find de rette B22 LED pærer her

På denne side finder du vores udvalg af B22 LED pærer i farven varm hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med B22 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15.30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

Mangler du en B22 LED pære til en fornuftig pris? Hvis ja, er du heldig. Vi har mange gode pærer, som kan bruge fatningen B22, og det gør, at du har alt, hvad du behøver her hos os.

Hvis du af visse grunde ikke kan finde det, du gerne vil bruge, kan du altid kontakte vores kundesupport. Da vi lægger stor vægt på, at du skal være tilfreds, vil vi gerne gå ud over vores grænser for at sørge for netop det.

Lynhurtig levering

Vi kan levere dine LED pærer relativt hurtigt. Hvis du bestiller dine pærer inden kl. 15.30 i dag, vil vi faktisk kunne have dem klar til dig allerede i morgen, medmindre der sker noget uventet, som vi ikke kan tage højde for.

Alt efter hvilken B22 du køber, kan du finde nogle pærer, som giver et naturligt lys. Når pæren udsender naturligt lys, vil du ikke så nemt få ondt i hovedet samtidig med, at indeklimaet i dit rum vil blive meget bedre.

B22 LED spots bliver mere og mere populært i Danmark

Er du interesseret i nogle LED spots, som er meget populære, bør du overveje at købe B22. I løbet af de sidste par år er B22 steget markant i popularitet, og vi har derfor også sørget for at udvide vores sortiment, således at du kan finde de pærer, du helst vil have.

Den store popularitet har også gjort, at pærernes kvalitet er øget. I dag har du mulighed for at finde nogle LED pærer med fatningen B22, som kan holde i mange måneder. Alt efter hvilken pære du køber, vil du have lys til 22.000 timer, uden at du behøver at slukke for lyset. Hvis vi skal forveksle det til dage, vil du have lys til over 50 dage. 

Foruden B22 LED spots har vi mange andre pærer og spots i vores brede sortiment inden for LED lys. Se eksempelvis de flotte dekorationspærer og Smart Home pæren.

Ofte stillede spørgsmål til B22 LED pærer
Hvad er fordelen ved LED pærer?
Der er mange fordele ved at købe pærer med LED teknologi. Blandt andet den at LED pærer har en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder, og så er forbruget også en del lavere.
Hvilke LED spots er populære?
Er du interesseret i nogle LED spots, som er meget populære, bør du overveje at købe B22. I løbet af de sidste par år er B22 steget markant i popularitet.
Hvilken kulør kan jeg vælge til min B22 LED pære?
Du kan primært købe B22 LED pære med kuløren "varm hvid". Den varme hvide er en rigtig god belysning til hjemmet eller hyggelige kroge på arbejdspladsen, da den bidrager til en varm atmosfære.