V-Tac 15W LED pære
Kraftig pære, A65, B22

Ny

Billigst på PriceRunner

Formfaktor: A65.


Data om produktet

15W LED pære med B22 fatning - erstatter 90W

Denne V-Tac 15W LED pære er designet til at erstatte en 90W traditionel pære og kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning. Med en effektivitet på 15W giver denne LED pære en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 1350 lumens er denne LED pære ideel til rum, hvor der er behov for kraftigt lys. Den har også en bred spredning på 200 grader, hvilket sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet uden nogen mørke områder. Dette betyder, at du kan nyde et fuldt oplyst rum uden at skulle bekymre dig om blænding eller skygger.

Høj kvalitet og naturligt lys

Med en RA-værdi på 80-85 leverer denne LED pære en høj lyskvalitet, der viser alle farver i deres sande nuancer. Dette betyder, at objekter og omgivelser vil se naturlige ud og ikke blive forvrænget af kunstigt lys. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de fleste behov, hvilket gør denne LED pære velegnet til både hjemmebrug og kommercielle miljøer.

Varm hvid kulør

Denne LED pære kommer i en varm hvid kulør på 2700K, hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en hyggelig stemning og er ideelt til steder som stuer, soveværelser eller spisestuer, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afslappet stemning.

Dimensioner

Denne V-Tac LED pære har dimensioner på 130 x Ø65 mm, hvilket gør den velegnet til standard fatninger og lamper. Den kan nemt monteres og udskiftes med dine eksisterende pærer uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 33,00

Du sparer årligt 491 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke1350 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug15w
Erstat90w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningB22
Højde130 mm.
Diameter65 mm.
MaterialeTermisk PVC
Iframe