CARNI1.8 LED pære
1,8W, grøn, 230V, B22

carni.b22.green
Ny

Billigst på PriceRunner

Grøn B22 LED pære på 1,8W.

230V.

 


Produktbeskrivelse

Denne CARNI1.8 LED pære er en energieffektiv og miljøvenlig løsning til at oplyse dit hjem eller kontor. Med en effekt på 1,8 watt erstatter denne LED pære en traditionel 15 watt pære, hvilket resulterer i energibesparelser og lavere elregninger.

LED pæren har en B22 fatning, hvilket gør den nem at installere i eksisterende lamper eller armaturer, der er kompatible med denne type fatning. Den er designet til at blive tilsluttet 230V strømforsyning og kan derfor bruges i almindelige elektriske installationer.

Lysstyrken på pæren er 180 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til forskellige rum og områder. Den har også en bred spredning på 180 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset uden mørke områder eller blænding. Dette gør den ideel til brug i stuer, soveværelser, køkkener eller kontorer.

Pærens dimensioner er 72 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper eller armaturer. Den kan bruges til både generel belysning og accentbelysning af specifikke områder eller objekter.

Med CARNI1.8 LED pæren får du en pålidelig og holdbar lyskilde med en lang levetid, der reducerer behovet for hyppig udskiftning. Den grønne farve tilføjer et unikt og stilfuldt element til din belysning, samtidig med at den bidrager til et mere energieffektivt og miljøvenligt hjem eller arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 29,00

v. 10+  DKK 26,10

Du sparer årligt 86 kr pr. lyskilde

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Effekt og spænding
Forbrug1.8w
Erstat15w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningB22
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
Iframe