20 Watt hjørnelampe med RGB lys
Sort, 140cm høj, styres med medfølgende fjernbetjening

0193
Ny

Billigst på PriceRunner

Få fedt lys på børneværelset eller skab en afslappet stemning i stuen med denne hjørnelampe. 


Vores utrolige lækre hjørnelampe i en sort farve, skaber en mega fed stemning i hjemmet lige meget hvor den er placeret. 

Lampen skjuler sig perfekt i et hjørne hvor den lyser med fede farver op af væggen.

 

Kuløren på lyset er RGB altså kan denne hjørnelampe skifte farver. 

Lampen styres med den medfølgende fjernbetjening, hvor man kan vælge mellem mange forskellige farver og hvor lampen kan dæmpes. Effektiv og stilfuld LED-hjørnelampe med RGB lys

Denne 20 Watt hjørnelampe er det perfekte valg til at oplyse ethvert hjørne i dit hjem eller kontor. Den sorte finish giver lampen et elegant og moderne udseende, der passer til enhver indretning. Med sine imponerende dimensioner på 370 x 1400 mm vil denne lampe ikke kun tilføje lys, men også fungerer som et dekorativt element i rummet.

Data om produktet:

  • Effekt: 20W
  • Tilslutning: 230V
  • Spredning: 180 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Dimensioner: 370 x 1400 mm

Lampen er designet med en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den belyser hele hjørnet og skaber en behagelig atmosfære. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den velegnet til langt de flestes behov, hvad enten det er til at læse, arbejde eller slappe af.

Styring:

Denne hjørnelampe inkluderer en medfølgende fjernbetjening, som giver dig fuld kontrol over lysfarver og lysintensitet. Du kan vælge mellem en bred vifte af RGB-farver samt justere lysstyrken efter behov. Dette gør det muligt for dig at skabe den perfekte belysning til enhver stemning eller lejlighed.

Samlet set er denne 20 Watt hjørnelampe med RGB lys det ideelle valg, når du ønsker at oplyse et hjørne på en effektiv og stilfuld måde. Med dens imponerende dimensioner, høje spredning og fremragende lyskvalitet er den designet til at give dig en behagelig og æstetisk belysning i dit hjem eller kontor. Tag kontrol over dit lys med den medfølgende fjernbetjening, og skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 567,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning180 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde1400 mm.
Bredde370 mm.
Iframe