1W LED kronepære
G45, kultråd, klart glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

E14 lille fatning, der sikrer, at denne kronepære passer til de fleste lamper med E14 lille fatning. 1W LED kronepære er en energieffektiv pære med et lavt strømforbrug på kun 1W.

Denne kronepære har et lyseffekt på 100 lumens samt en bred spredning på 270 grader, som sikrer en ensartet fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der gør, at farverne vises naturligt og ægte.

Den kommer i en varm hvid kulør (2700K), som skaber en afslappet og hyggelig stemning.

Denne kronepære måler 79 x Ø45 mm og har en E14 lille fatning, der passer til de fleste lamper.

Den har et lavt strømforbrug på kun 1W, hvilket gør den meget energieffektiv.


Data om produktet:

Den 1W LED kronepære, G45, kultråd er en stilfuld og energieffektiv lyskilde til dit hjem. Pæren har en E14 lille fatning, der gør den nem at montere i forskellige lamper. Med dens 230V forsyning er den kompatibel med de fleste elektriske installationer.

Med en lysstyrke på 100 lumens og en høj spredning på 270 grader, er denne pære i stand til at levere et jævnt og klart lys. Uanset hvor du placerer den, vil lyset blive fordelt på en effektiv måde og skabe en behagelig belysning i rummet. Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne på en naturlig og ægte måde.

Du kan vælge denne kronepære i varm hvid farvetone (2700K), hvilket skaber en hyggelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør af lyset er perfekt til stemningsfulde rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig og afslappende stemning. Uanset om du bruger pæren til at belyse spisebordet eller i en væglampe, vil det varme lys skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Pærens dimensioner er 79 mm i længden og 45 mm i diameter. Dens kompakte størrelse gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Med dens stilfulde design og klare glas vil denne LED kronepære også være et æstetisk indslag i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde79 mm.
Diameter45 mm.
Iframe