1W LED kertepære
C35, kultråd, klart glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W LED kertepære er en fantastisk løsning til dig, der ønsker en bæredygtig og energieffektiv lyskilde. Pæren har en E14 lille fatning, som er nem at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 110 lumens og en høj spredning på 270 grader, er dette den perfekte pære til at skabe en jævn fordeling af lys i et rum.

Høj lyskvalitet er en vigtig faktor for mange, når det kommer til valget af en lyskilde, og denne pære er ingen undtagelse. Med en RA værdi på 80-85, kan du nyde et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov, og du kan være sikker på, at du får en lyskilde, der vil opfylde dine krav.

Pæren findes i en varm hvid kulør (2700K), som er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør vil give dit rum en behagelig og afslappet stemning, hvor du kan nyde det varme lys og slappe af i rolige omgivelser.

Med dimensioner på 99 x Ø35 mm er denne pære også nem at installere og passe ind i de fleste lamper og armaturer. Alt i alt er dette en fantastisk løsning til dig, der ønsker en energieffektiv og bæredygtig lyskilde med høj kvalitet og en varm og hyggelig kulør.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde99 mm.
Diameter35 mm.