Spectrum 8.5W LED Pære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

8.5W LED Pære med E27 fatning

Denne Spectrum LED-pære er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Pæren har en effekt på 8.5 watt og passer til en almindelig E27 fatning. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste el-installationer.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 1100 lumens og en spredning på 300 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den lyser op i hele rummet og giver en behagelig og ensartet belysning. Med en høj kvalitet på lyset og en RA-værdi på 80-85 viser pæren alle farver ægte og naturligt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Dæmpbar funktion

En ekstra fordel ved denne LED-pære er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig belysning til aftenen eller en mere lysstærk belysning til arbejde eller læsning, kan du justere lysstyrken nemt og bekvemt.

Flicker-free belysning

Denne LED-pære er flicker-free, hvilket betyder, at den ikke genererer flimmer eller blink i lyset. Dette gør den velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det flicker-fri lys ikke vil forstyrre kameraoptagelserne.

Varm hvid kulør

Spectrum LED-pæren findes i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700 Kelvin. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning og er perfekt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor man ønsker at skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Dimensioner og vandmodstandsdygtighed

Denne LED-pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Vær dog opmærksom på, at den kun har en IP20 kapslingsgrad, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Brug derfor pæren indendørs og undgå at placere den i områder, hvor den kan udsættes for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 38,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlas
Iframe