V-Tac 2W Farvet LED kronepære
Blå, Kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne LED kronepære erstatter en 10W glødepære og er ideel som kontorbelysning, da den har en meget høj spredning på 300 grader.

Denne LED pære producerer en høj lysstyrke på 60 lumen og har en RA værdi på mellem 80 og 85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot og realistisk.

Det er en stor pære med en diameter på 45 mm og en højde på 75 mm.

Den har en stor E27 fatning og er kompatibel med alle typer af lampesokler.

Denne LED kronepære er ikke modstandsdygtig over for vand, så den er ikke egnet til udendørs brug, men er perfekt til brug i indelukkede rum.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 2W Farvet LED kronepære er en fantastisk løsning, hvis du ønsker at skabe en flot og stemningsfuld belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads. Denne pære er designet med en blå farve og en kultråd, der giver dig en autentisk vintage look. Med en E27 stor fatning er det nemt at installere pæren i dine eksisterende lamper og armaturer. Den erstatter en traditionel 10W pære og sparer dig derfor penge på din elregning.

Med en tilslutning til 230V forsyning kan du nemt tilslutte pæren og nyde det flotte lysskær. Den har en lysstyrke på 60 lumens og en imponerende spredning på hele 300 grader. Dette sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at pæren viser alle farverne flot og ægte. Lyset er naturligt og behageligt for øjet, hvilket gør den ideel til de fleste behov.

V-Tac 2W Farvet LED kronepære har dimensioner på 75 x Ø45 mm, hvilket gør den nem at passe ind i forskellige typer af lamper og armaturer. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs og ikke i badeværelser eller udendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 25,00

Du sparer årligt 52 kr pr. lyskilde

- +

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat10w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe