1W Farvet LED kronepære
Rød, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W Farvet LED kronepære er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Med en E27 stor fatning kan den nemt tilsluttes til 230V forsyning og bruges i forskellige lamper og armaturer.

Denne pære har en lysstyrke på 30 lumens og en høj spredning på 200 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i dit hjem. Dette betyder, at farverne på dine møbler og dekorationer vil se mere livlige og ægte ud, hvilket er perfekt til at skabe den rette atmosfære i dit hjem.

Pæren har dimensioner på 70 x Ø45 mm og er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den derfor mere egnet til indendørs brug og mindre egnet til udendørs brug.

Alt i alt er denne 1W Farvet LED kronepære en fremragende løsning til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem med sin høje lyskvalitet og jævne fordeling af lyset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRød
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas