Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
13W, 360°, mat glas

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

GX24Q fatning - 4 pin.

Skal forsynes direkte med 230V. 
Ballast og glimttænder skal frakobles, så pæren får direkte 230V.

Med matteret glas - ligner et almindeligt PL-rør.


Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære, 13W, 360°, mat glas

Denne LED pære fra LEDlife er perfekt til dig, der ønsker at opgradere dine eksisterende lyskilder til en mere energieffektiv og langtidsholdbar løsning. Med en effekt på 13W erstatter denne pære en konventionel 26W pære, hvilket betyder, at du kan opnå betydelige energibesparelser i dit hjem eller på dit arbejdssted.

Pæren er designet med en GX24 fatning, der let tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning. Dette gør det nemt at udskifte dine eksisterende pærer og nyde fordelene ved LED teknologi.

Med en lysstyrke på 1250 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får et klart og behageligt lys, der oplyser hele rummet effektivt og uden skyggeområder.

Denne LED pære har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fremstår naturligt og ægte, og alle farver bliver flot og levende. Uanset om du bruger pæren til arbejde eller til almindelig belysning derhjemme, vil du opleve en høj kvalitet og klarhed i lyset.

Pæren er også kendt for sin lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, hvilket er betydeligt længere end traditionelle pærer. Pæren har minimalt fald i lysstyrke over tid, og med en professionel og driftssikker driver samt god køling, er du sikret en lang levetid for hele produktet.

Pæren er tilgængelig i neutral hvid kulør (4200K). Dette giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 120 x Ø48 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har også en IP53 klassifikation, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug i badeværelset eller andre rum, hvor der er høj luftfugtighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Længde uden fatning: 100 mm

Flere detaljer

Før: DKK 130,00

-25%

DKK 97,50

Du sparer årligt 85 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4200K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1250 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug13w
Erstat26w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde120 mm.
Diameter48 mm.
Iframe