Restsalg: LEDlife G24D LED pære
5W, 240°, mat glas

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Med materet glas.

Har en ekstra høj spredning på 240 grader.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.


Introduktion:.


Er du på udkig efter en LED pære med høj kvalitet og lang levetid? Så er LEDlife G24D LED pæren et godt bud. Denne pære kan tilsluttes til 230V forsyning og har en effekt på 5W. Men det er ikke kun effekten, der gør denne pære til et godt valg. Læs videre for at lære mere om dens funktioner og egenskaber.


Lysstyrke og spredning:.


Med en lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 240 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du kan forvente et godt og klart lys, der kan give dig den ønskede belysning i dit hjem eller arbejdsplads.


Lyskvalitet:.


LEDlife G24D LED pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver flot og klart. Du behøver ikke at bekymre dig om at miste farvernes ægthed eller klarhed, når du bruger denne LED pære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


Levetid:.


Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Det betyder, at du kan forvente en lang levetid for hele produktet. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan du være sikker på, at denne LED pære vil holde i mange år.


Kulør på lyset:.


LEDlife G24D LED pæren kommer i tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K). Hver kulør har sin egen funktion og anvendelse. Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, Neutral hvid er perfekt til effektivt arbejdsmiljø, mens Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og bruges sjældent i Skandinavien.


Dimensioner og tåler fugtig luft og vandstænk:.


LEDlife G24D LED pæren har dimensionerne 122 x Ø34 mm. Den har også en IP53-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det gør den egnet til brug i badeværelser eller andre rum med høj luftfugtighed.


Konklusion:.


LEDlife G24D LED pæren er en pålidelig og holdbar LED pære med høj kvalitet og lang levetid. Den kommer i tre forskellige kulører og har en høj lyskvalitet og lysstyrke med en jævn spredning. Med dens dimensioner og IP53-klassificering kan den bruges i forskellige rum og miljøer. Hvis du søger en LED pære med disse egenskaber, er LEDlife G24D LED pæren et godt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

Før: DKK 68,00

-25%

DKK 51,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
Spredning240 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V AC, 50/60HZ
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde122 mm.
Diameter34 mm.