3W LED spotpære
Keramisk, 35mm, 12V, MR11 / GU4

Ny

Billigst på PriceRunner
Rigtig godt spot med et kraftig lys.
Huset er keramisk, hvilket sikrer god varmeafledning og den lave størrelse.


Produktbeskrivelse:

Denne 3W LED spotpære er et ideelt valg til belysning af forskellige rum. Med sin keramiske konstruktion og MR11 fatning erstatter den nemt en traditionel 30W pære og giver dermed energibesparelser. Pæren tilsluttes til en 12V strømforsyning og er velegnet til forskellige indendørs belysningsapplikationer.

Med en lysstyrke på 255 lumens og en fokuseret belysningsvinkel på 38 grader, sikrer denne spotpære et kontrolleret lysudbredelse. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det bruges i hjemmet eller på kontoret, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikrer denne spotpære lang og sikker drift i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke over tid. En professionel og driftssikker driver samt god køling bidrager til en forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Denne spotpære fås i to forskellige kulører: varm hvid (2700K) og kold hvid (6000K). Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære og er ideel til at skabe en hyggelig stemning. På den anden side giver kold hvid kulør et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er normalt sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med sine dimensioner på 37 x Ø35 mm passer denne spotpære nemt ind i forskellige lampearmaturer. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i tørre indendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Højde uden ben: 29 mm.

Flere detaljer

DKK 51,00

Du sparer årligt 176 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke255 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat30w
Spænding12V
Spændingsinterval10-14V, AC/DC
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR11
Højde37 mm.
Diameter35 mm.
Iframe