3W LED spotpære
Keramisk, 35mm, 12V, MR11 / GU4

Ny

Billigst på PriceRunner
Rigtig godt spot med et kraftig lys.
Huset er keramisk, hvilket sikrer god varmeafledning og den lave størrelse.


Data om produktet:

3W LED med MR11 fatning - der erstatter 30W. Denne LED spotpære er designet til at erstatte en traditionel 30W pære og har en lavt energiforbrug på kun 3W. Dette giver dig mulighed for at spare på energien og reducere dine elregninger uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 12V forsyning. Denne LED spotpære skal tilsluttes til en 12V forsyning. Dette gør den ideel til brug i biler, både eller andre steder, hvor der kræves en lav spænding.

Lysstyrke på 255 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, der sikrer et kontrolleret lys. Denne LED spotpære giver en høj lysstyrke på 255 lumens, hvilket gør den ideel til brug som belysning i hjemmet eller på kontoret. Den har også en fokuseret lysstråle på 38 grader, hvilket sikrer, at lyset er kontrolleret og rettet i den ønskede retning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED spotpære leverer en høj lyskvalitet med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en behagelig atmosfære i rummet.

Lang levetid op til 30.000 timer. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, er denne spotpære designet til at have en lang levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde lang og sikker drift uden at skulle bekymre dig om hyppige udskiftninger. Der er også minimalt fald i lysstyrken, hvilket betyder, at lyset forbliver klart og skarpt i hele levetiden.

Kulør på lyset. Du kan vælge imellem to forskellige kulører: Varm hvid (2700K) og Kold hvid (6000K). Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til brug i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 37 x Ø35 mm. Denne LED spotpære har dimensioner på 37mm i længden og 35mm i diameter. Dette kompakte design gør den velegnet til installation i små rum eller hvor der er behov for præcis og fokuseret belysning.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. Bemærk at denne LED spotpære har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne spotpære er derfor bedst egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for vand eller fugtige omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Højde uden ben: 29 mm.

Flere detaljer

DKK 51,00

Du sparer årligt 176 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke255 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat30w
Spænding12V
Spændingsinterval10-14V, AC/DC
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR11
Højde37 mm.
Diameter35 mm.
Iframe