HiluX S3
1W, 360°, G4

5714255000788
Ny

Billigst på PriceRunner
Den lille G4 stift fra danske HiluX er perfekt til lamper, hvor du ønsker en jævn og bred lyskilde på 360°. Det gør den ideel til eksempelvis en skrivebordslampe, hvor du har brug for et godt og ensartet lys til at arbejde ved. Stiften kan også bruges til retningsbestemt lys i møbelspots, så længe der er plads til stiften i selve spottet.

Med sin høje farvegengivelse vil du opleve et naturligt og smukt lys uanset, hvor du placerer stiften. Dette gør den velegnet til forskellige armaturer, hvor farven på lyset er vigtig for den samlede belysning.

HiluX G4-stiften er designet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Den er nem at installere, og den vil give dig mange timer med effektiv og behagelig belysning. Selvom den er lille, så yder den et kraftigt lys, der kan opfylde dine behov i mange forskellige typer lamper og spots.

Når du vælger en G4-stift fra HiluX, kan du være sikker på at få en pålidelig og energieffektiv lyskilde. HiluX går op i bæredygtighed og kvalitet, hvilket afspejles i alle deres produkter. Med denne stift kan du derfor være med til at skabe en mere miljøvenlig belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Stiften er desuden designet til at have en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte den ud så ofte. På den måde sparer du både penge og ressourcer, samtidig med at du får glæde af et konstant godt lys i dine lamper.

Uanset om du skal bruge en 360° lyskilde til din skrivebordslampe eller retningsbestemt lys i dine møbelspots, så er HiluX G4-stiften et godt valg. Med sit smukke og naturlige lys, høje farvegengivelse og lang levetid, opfylder den alle de krav, du kan have til en lyskilde.

Samlet set kan man sige, at HiluX G4-stiften er det perfekte valg, når du har brug for en lille, men kraftfuld lyskilde, der kan opfylde dine behov for effektiv belysning. Med fokus på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed er denne stift en investering i god belysning både nu og i fremtiden.


Produkt information

Den HiluX S3 er en 1W LED pære med en G4 fatning, som er designet til at tilsluttes til en 12V strømkilde. Med en lysstyrke på 80 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 betyder, at lyset er levende og naturligt, hvilket giver en flot og sprudlende visning af alle farver i rummet. Denne lyskvalitet er ideel selv i de mest krævende situationer.

Dimensioner

Med dimensionerne 47 x Ø12.5 mm er HiluX S3 kompakt og nem at installere i forskellige belysningsarmaturer. Den passer perfekt ind i små rum eller dekorationer, hvor pladsen er trang. Den IP20 klassifikation betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, så den bør anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Brugervenlighed

Denne LED pære er nem at installere og udskifte, hvilket gør den ideel til både privat og kommerciel brug. Den lange levetid og lave energiforbrug gør den også økonomisk fordelagtig på lang sigt. Den høje lyskvalitet sikrer, at dit rum belyses på bedst mulig vis.

Med en HiluX S3 LED pære får du ikke blot effektiv belysning, men også et stilfuldt design og en god økonomisk investering. Uanset om du bruger den til belysning af dit hjem, kontor eller butik, vil denne LED pære opfylde dine behov for både lyskvalitet og energieffektivitet.

Flere detaljer

DKK 49,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Dybde47 mm.
Diameter12.5 mm.
Iframe