LEDlife KAPPA3 LED pære
2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

KAPPA3.G4.cw.dim
Ny

Billigst på PriceRunner

G4 pære der passer til både 12V og 24V.

Samtidig kan den også virke med både AC og DC strøm på 12V.

På 24V må den kun forsynes med DC.

Kraftig dæmpbar G4 pære med COB LED.

Passer til G4 sokkel.



LEDlife KAPPA3 LED pære, 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

LEDlife KAPPA3 LED pære er en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde, der er designet til at erstatte traditionelle G4 pærer med minimalt energiforbrug. Med en effekt på 2W og en G4 fatning er denne LED pære et ideelt valg til brug i lamper og armaturer, der kræver denne type pære.

En af fordelene ved LEDlife KAPPA3 LED pæren er dens brede spændingsområde. Den kan tilsluttes til en 12V-24V strømforsyning, hvilket gør den alsidig og fleksibel i brug. Dette gør det muligt at bruge den i forskellige indendørs og udendørs applikationer, såsom køkkener, badeværelser og havebelysning.

Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 360 grader garanterer LEDlife KAPPA3 LED pære en jævn og ensartet lysfordeling i rummet. Dette gør det muligt at belyse hele området uden mørke pletter eller skygger. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises naturligt og ægte.

En ekstra fordel ved denne LED pære er dens evne til at blive dæmpet. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i dit hjem eller på arbejdspladsen. Dette er især nyttigt i rum, hvor forskellige lysniveauer ønskes, som fx stue eller soveværelse.

LEDlife KAPPA3 LED pære er fremstillet af LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Denne pære oplever kun minimalt fald i lysstyrken over tid. Pæren er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden for produktet som helhed.

LEDlife KAPPA3 LED pære har følgende dimensioner: 16 x 48 mm. Dette gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer og lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 50,00

v. 10+  DKK 45,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding12V-24V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Højde48 mm.
Bredde16 mm.
Iframe