LEDlife Unni68 møbelspot
Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, sort, 12V DC

Ny

Billigst på PriceRunner

Smart praktisk møbelspot i sort. 
Tilsluttes 12V DC.
2 meter ledning medfølger.


Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.


Produktbeskrivelse:

LEDlife Unni68 møbelspot er en kvalitetsmøbelspot, der er designet til at tilføje et smukt og sprudlende lys til dine møbler og rum. Den har en diameter på 6,8 cm og passer perfekt til et hul med en diameter på 5,6 cm. Spotlyset er udført i sort, hvilket giver det et elegant og moderne udseende, der passer til enhver indretning.

Vigtige data om produktet:

  • Effektivitet: LEDlife Unni68 møbelspot bruger kun 3W, men erstatter en traditionel 25W spotlys. Dette betyder, at du kan spare væsentligt på energiomkostningerne uden at gå på kompromis med lysets kvalitet.
  • Tilslutning: Produktet tilsluttes en 12V strømforsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig drift.
  • Lysstyrke: Møbelspottet har en lysstyrke på 280 lumens og et lysfordeling på 60 grader. Dette giver en bred og jævn belysning af dit møbel eller rum.
  • Lyskvalitet: Denne møbelspot er designet til at give højeste lyskvalitet med en RA-værdi på 95-99. Dette betyder, at lyset viser alle farver levende og naturligt, hvilket er ideelt selv i de mest krævende situationer.
  • Dæmpbar: LEDlife Unni68 møbelspot er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.
  • Lang levetid: Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Derudover er produktet udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden for hele produktet.

Kulør på lyset:

LEDlife Unni68 møbelspot fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til at skabe en hyggelig stemning i dit rum.

Dimensioner og beskyttelse:

Møbelspottet har dimensionerne 14,7 x Ø68 mm, hvilket giver det en kompakt størrelse, der ikke fylder meget plads. Hullet, der skal bores for at montere spotlyset, skal have en størrelse på 56 mm. Produktet har en IP54 klassificering, hvilket betyder, at det tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det egnet til brug i badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 193,00

Du sparer årligt 144 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat25w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium
Iframe