Restsalg: 9W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, udrykningskøretøjer, kold hvid, 12V / 24V

Nedsat pris!
Work.9W.cw
Ny

Billigst på PriceRunner

Arbejdslampe med mange anvendelsesmuligheder.
Brug den for eksempel på bil, lastbil, båd, trailer eller udrykningskøretøj.
Spænding: 12-24V.
 


9W LED arbejdslampe til bil, lastbil, traktor, trailer og udrykningskøretøjer

Oversigt

Denne 9W LED arbejdslampe er specielt designet til brug i bil, lastbil, traktor, trailer og udrykningskøretøjer. Lampen har en kold hvid lysfarve og er egnet til både 12V og 24V strømforsyning. Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 600 lumens tilbyder denne arbejdslampe en kraftig og fokuseret belysning.

Egenskaber

Denne LED arbejdslampe er kompakt i størrelse med dimensioner på 83 x 87 x 51 mm, hvilket gør den let at montere på køretøjet. Lampen er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og beskyttet mod støv. Dog bør den ikke nedsænkes i vand i længere tid. Med et fokuseret lys på 30 grader, kan denne lampe give dig et nøjagtigt og kontrolleret lys, der sikrer optimal synlighed under arbejde og kørsel.

Anvendelse

Denne arbejdslampe er velegnet til forskellige køretøjer, herunder biler, lastbiler, traktorer, trailere og udrykningskøretøjer. Med dens kraftige lysstyrke og fokuserede lysvinkel er den ideel til brug som arbejdslys, kørelys eller som supplement til eksisterende køretøjsbelysning.

Installation

Lampen tilsluttes nemt til en 12V eller 24V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Den integrerede lyskilde gør det nemt at udskifte eller reparere lampen, hvis det skulle blive nødvendigt.Vigtige punkter: - Effekt: 9W - Tilsluttes til 12V-24V strømforsyning - Lysstyrke på 600 lumens - Fokuseret lys på 30 grader for kontrolleret belysning - Dimensioner: 83 x 87 x 51 mm - IP67-klassificeret - vandtæt, men undgå nedsænkning i vand i længere tid - Integreret lyskilde for nem udskiftning - Egnet til brug i bil, lastbil, traktor, trailer og udrykningskøretøjer

Flere detaljer

Før: DKK 151,00

-40%

DKK 90,60

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning30 grader
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding12V-24V
Dimensioner
Højde87 mm.
Bredde83 mm.
Dybde51 mm.
Iframe