Restsalg: V-Tac sort vægmonteret hotel spot 2W
RA80, 38°, IP20

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED væg monteret spot i sort hus.

150 lumens.

Spredning: 38 grader.


V-Tac sort vægmonteret hotel spot 2W, RA80, 38°, IP20

Dette sort vægmonterede hotel spot fra V-Tac er et effektivt og stilfuldt lysvalg til ethvert hotelværelse eller hjem. Med en effekt på 2W og tilslutning til 230V forsyning, er dette spot både energibesparende og let at installere.

Med en lysstyrke på 150 lumens og en fokuseret lysstråle på 38 grader, kan dette spot levere en kontrolleret og præcis belysning. Dette gør det ideelt til brug som læselampe ved siden af sengen eller som spotlight til at fremhæve kunstværker eller dekorationer i et rum.

En vigtig faktor, når det kommer til lyskvalitet, er farvegengivelsen. Dette spot leverer en høj lyskvalitet med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Det betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er til professionelt brug eller til personligt brug, sikrer denne lyskvalitet et naturligt og behageligt lys, der opfylder de fleste behov.

V-Tac sort vægmonteret hotel spot fås i to forskellige kulører, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en behagelig glød og bidrager til en hyggelig stemning på hotelværelset eller i hjemmet.

Neutral hvid er det perfekte valg til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til arbejdsområder, hvor det er vigtigt at belyse objekter eller dokumenter på en naturlig og præcis måde.

Dette spot har dimensionerne 145 x 150 x 60 mm og har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det ikke at bruge det i badeværelser eller andre områder, hvor det kan blive udsat for fugt eller vand.

Med en integreret lyskilde er installationen af dette spot enkel og problemfri. Det giver dig en praktisk og stilfuld belysningsløsning til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 173,00

-30%

DKK 121,10

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke150 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde150 mm.
Bredde145 mm.
Dybde60 mm.
Iframe