Restsalg: Aigostar 9W LED indbygningspanel
Hul: Ø11,8 cm, Mål: Ø14,5 cm, 230V

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Panelet leveres med en lysstyrke på 640 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt F mærket med et meget lavt forbrug på kun 9 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdi'en er >= 80

 

Beskrivelse af hvordan panelet lyser:

Varm hvid (3000 Kelvin) skaber en hyggelig og mere gylden kulør, hviket er med til at skabe en mere hyggelig atmosfære, hvilket gør den oftest brugt i hjemmet. 
Neutral hvid (4000 Kelvin) skaber et mere naturligt lys, hvilket gør denne kulør optimal til arbejdsbelysning, eftersom den fjerner de gule og blå nyancer, man får ved varm hvid og kold hvid.
Kold hvid (6000K) skaber et lys sammenligneligt med kraftigt sollys, hvilket giver en mere blålig nyance. 


Forklaring på hvad Kelvin er - klik på billedet herunder:

Test


Lyset 
Kulør3000K / 4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke640 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde25,5 mm.
Diameter145 mm.
Hulstørrelse118-128 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Spænding interval200-240V,50Hz
Forbrug9 W
Andet info
Forventet Levetid20.000 timer
Spredningsvinkel 100 grader
Energimærke F (A-G)


Produktbeskrivelse

Dette **Aigostar 9W LED indbygningspanel** er et praktisk og stilfuldt lysarmatur, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret. Med en huldiameter på **Ø11,8 cm** og en samlet diameter på **Ø14,5 cm**, er dette LED-panel let at installere og passer ind i de fleste lofts- eller vægåbninger.Det innovative LED-panel leveres med muligheden for at vælge mellem to forskellige kulører: **varm hvid og neutral hvid**. Den **varme hvide** kulør skaber en indbydende og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige aftener derhjemme eller i en afslappende atmosfære på kontoret. Lyset er behageligt og bidrager til at skabe en varm stemning, perfekt til afslapning eller sociale aktiviteter.På den anden side giver den **neutrale hvide** kulør det perfekte lysmiljø til effektivt arbejde. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vises med deres naturlige farver. Dette gør det ideelt til kontorer, studier eller andre arbejdsområder, hvor nøjagtig belysning er afgørende.Dette **LED indbygningspanel** er tilsluttet direkte til **230V strømforsyning**, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Med en effekt på **9W** er det energieffektivt og miljøvenligt, samtidig med at det leverer en kraftig og pålidelig lyskilde. Panelerne kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid, hvilket gør dem til et holdbart og pålideligt valg.Udover at være praktisk og funktionelt, er dette indbygningspanel også designet med æstetik for øje. Dets slanke og elegante design passer perfekt til enhver indretning og tilføjer et moderne touch til rummet. Uanset om det er til brug derhjemme, på kontoret eller andre steder, vil dette LED-panel være en pålidelig og stilfuld lyskilde.

Flere detaljer

Før: DKK 103,00

-40%

DKK 61,80

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
Iframe