Restsalg: Spectrum 8W LED hvid væglampe
Rund, IP54, 230V, inkl. lyskilde

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

Effekt: 8W.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 850 lumens.

Spredning: 120 grader.

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K).

Produktbeskrivelse:

Spectrum 8W LED hvid væglampe er en rund væglampe med en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Den lave effekt på 8W gør den energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket sikrer en simpel installation. Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 120 grader sørger lampen for en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber et behageligt og funktionelt lysmiljø.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lampen viser alle farver på en flot og naturlig måde. Dette betyder, at belyste emner vil fremstå i deres naturlige farve uden at blive påvirket af blå eller gule toner i lyset.

Lampen er tilgængelig i neutral hvid (4000K), hvilket giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Denne kulør sikrer, at belyste områder ser naturlige og ægte ud, hvilket er ideelt til kontorer, butikker eller andre arbejdssteder, hvor præcision og korrekt farvegengivelse er vigtigt.

Med dimensionerne 48 x Ø140 mm passer lampen nemt ind i forskellige rum og miljøer. Med den integrerede lyskilde er det nemt og bekvemt at installere og bruge lampen uden behov for yderligere køb eller kompatibilitetsproblemer.

Spectrum 8W LED hvid væglampe er den ideelle belysning til enhver indendørs applikation, der kræver et kraftfuldt, effektivt og naturligt lys. Denne lampe vil opfylde langt de flestes behov og skabe et behageligt arbejds- eller opholdsmiljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 52,00

-55%

DKK 23,40

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Dybde48 mm.
Diameter140 mm.
MaterialePC plastik
Iframe