V-Tac 100W LED gadelampe
Ø40mm, IP65

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.


Effektiv og holdbar gadelampe til udendørs brug

Denne V-Tac 100W LED gadelampe er det perfekte valg, når du skal belyse gader, veje eller andre udendørsarealer. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på 8700 lumens kan lampen give en kraftig belysning, der gør det let at navigere i mørket.

Jævn fordeling af lys

Denne gadelampe er designet med en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at der ikke vil være mørke områder eller store kontraster, når du bruger lampen til at belyse en vej eller gade.

Neutral hvid kulør til et effektivt arbejdsmiljø

Gadelampen kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Denne kulør er perfekt til at skabe et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har nogen blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste genstande og områder vil fremstå helt naturlige og nemme at arbejde i.

Kompakt og holdbart design

Denne gadelampe har en kompakt størrelse på 437 x 200 x 40 mm, hvilket gør den nem at installere og passe ind i forskellige omgivelser. Lampen har en hul størrelse på 40 mm, så den kan monteres på forskellige stolper eller lampestandere.

Tåler vandstænk og regn

Med en IP65-beskyttelsesgrad kan denne gadelampe bruges udendørs uden problemer. Den er designet til at tåle vandstænk og regn, så du kan være sikker på, at lampen vil fungere i alle vejrforhold.

Nem og praktisk installation

Denne gadelampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at investere i yderligere pærer eller lyskilder. Lampen er klar til brug, så snart den er monteret korrekt.

Med sin effektive lysfordeling, holdbare design og neutral hvide kulør er denne V-Tac 100W LED gadelampe det ideelle valg, når du skal belyse udendørsområder. Den vil skabe et lyst og behageligt miljø, der giver optimale arbejdsforhold eller tryghed for fodgængere og billister.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 315,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde200 mm.
Bredde437 mm.
Dybde40 mm.
Hulstørrelse40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe