Restsalg: V-Tac 7W LED spotpære
12V, MR16 / GU5.3

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 7W LED spotpære er det perfekte valg til dig, der søger et energibesparende alternativ til den traditionelle halogenpære.

Denne 7 watt LED spotpære med MR16 / GU5.3 fatning erstatter nemt og bekvemt en 40 watt halogenpære og giver et kraftigt og fokuseret lys på 380 lumens.

Pæren har en bred vifte af farveindstillinger, der giver et ægte og naturligt lys med en RA-værdi på 80-85.

Spotspæren fås i varm hvid kulør og har dimensioner på 70 x Ø50 mm, så den kan installeres i de fleste lysarmaturer.

Den afgiver et behageligt og afstressende lys, der skaber en hyggelig stemning.


7W LED spotpære, 12V, MR16 / GU5.3

Denne V-Tac LED spotpære er en effektiv og energibesparende løsning, der erstatter en traditionel 40W pære. Den er designet til at tilsluttes til en 12V forsyning og har en MR16 / GU5.3 fatning.

Med en lysstyrke på 380 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, kan du være sikker på at få et kontrolleret og præcist lys. Dette er især nyttigt, når du ønsker at belyse bestemte områder eller genstande i dit hjem eller arbejdsområde.

Denne LED spotpære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Du kan dermed se klarere og mere realistiske farver, når du bruger denne spotpære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Du får mulighed for at vælge mellem varm hvid (3000K) kulør på lyset. Varm hvid belysning er kendt for at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit miljø.

Med dimensioner på 70 x Ø50 mm passer denne LED spotpære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer, at den ikke optager for meget plads og giver dig mulighed for at placere den præcist, hvor du har brug for ekstra belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 41,00

-35%

DKK 26,65

Du sparer årligt 216 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke380 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat40w
Spænding12V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR16
Højde70 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe