Restsalg: GU10
5W LED Spot, 500 Lumen, varm/neutral hvid

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren leveres med en lysstyrke på 500 lumen, og en spredning på 110 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt G mærket med et forbrug på 5 watt. Kuløren på lyset er 2700K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er GU10 og RA værdien er >= 80

 



Egenskaber ved GU10, 5W LED Spot

Effekt: 5W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 500 lumens

Spredning: 110 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid: Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid: Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

GU10, 5W LED Spot er et energieffektivt og holdbart belysningsvalg. Med en effekt på kun 5W kan den spare energi sammenlignet med traditionelle pærer, samtidig med at den giver en lysstyrke på 500 lumens. Denne LED-spot er ideel til forskellige belysningsformål i hjemmet eller på kontoret.

En vigtig egenskab ved GU10, 5W LED Spot er dens brede spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer eventuelle mørke områder. Uanset om du bruger denne LED-spot til generel belysning eller som spotbelysning til bestemte områder, kan du forvente en optimal belysning i hele rummet.

En anden vigtig egenskab er lyskvaliteten med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for belysning til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil denne LED-spot give dig et behageligt og klart lys. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

GU10, 5W LED Spot giver dig også mulighed for at vælge mellem to kulører: varm hvid og neutral hvid. Varm hvid er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære, mens neutral hvid er perfekt til arbejdsmiljøer, hvor præcision og naturlighed er vigtige faktorer. Uanset hvilken kulør du vælger, kan du være sikker på at få kvalitetsbelysning til dine behov.

Flere detaljer

Før: DKK 29,00

-35%

DKK 18,85

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Iframe