Restsalg: E27
5W Rød LED dekorationspære

Nedsat pris!
sp.WOJ+14110
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren leveres med en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på kun 5 watt. Kuløren på lyset er rødt, fatningen er E27 og RA værdien er >= 80

 

IP20 - Tåler ikke vand.

 



E27, 5W Rød LED dekorationspære

Produktet er en dekorationspære med en effekt på 5W. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er derfor kompatibel med de fleste standard stik i hjemmet. En af de fantastiske egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 300 grader. Dette sikrer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet, hvilket gør den ideel til dekorative formål. Uanset om det er til festlige lejligheder eller blot som en hyggelig belysning i stuen, vil denne pære skabe en behagelig atmosfære.

Denne pære har desuden en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at alle nuancer og detaljer vil blive vist præcist, hvilket er vigtigt for at opnå den ønskede atmosfære og stemning i rummet.

Med E27, 5W Rød LED dekorationspæren kan du være sikker på at få en tilstrækkelig lyskvalitet til de flestes behov. Den opfylder kravene til naturligt lys, og kan bruges både i private hjem og i kommercielle miljøer. Uanset om du bruger den som primært lyskilde eller som ekstra dekorativt element, vil denne pære skabe en flot og behagelig belysning.

Flere detaljer

Før: DKK 39,00

-30%

DKK 27,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Dimensioner
Iframe