LEDlife LED lysskinne 20W
Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, sort

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED lysskinne i sort hus på 60 cm til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.


Produkt beskrivelse

Denne LED lysskinne er designet til at blive monteret på 3-fasede skinner og giver en fantastisk belysning på 60 cm. Lysskinnen har en effekt på 20W og tilsluttes let til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på imponerende 1700 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne lysskinne en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver et behageligt og optimalt lys, der let oplyser hele området.

Det mest imponerende ved denne lysskinne er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95, leverer den LED-lyskilde et levende og naturligt lys, der fremhæver og gengiver farverne på en flot og sprudlende måde. Dette gør det til det ideelle valg selv i krævende situationer, hvor farvegengivelse er afgørende.

Lyset produceret af denne lysskinne er flicker-free, hvilket betyder at det er flimmerfrit. Dette er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til brug i foto- og videoproduktion, hvor en konstant lyskilde er afgørende.

Ved at bruge LED-lyskilder af højeste kvalitet, garanteres en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt lysfald over tid. Den robuste og pålidelige driver samt god køling sikrer en pålidelig drift og forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to kulører for lyset: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe hygge og afslapning. Neutral hvid kulør er ideel til effektive arbejdsmiljøer, da det ikke har blå eller gule toner. Dette sikrer, at emner belyses naturligt.

Dimensioner:

Denne lysskinne måler 31 x 600 x 48 mm og har en integreret lyskilde, hvilket giver et kompakt og stilfuldt design, der let kan monteres på 3-fasede skinner.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 548,00

v. 10+  DKK 438,40

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde600 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.
Iframe