LEDlife LED lysskinne 20W
Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, hvid

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED lysskinne i hvid hus på 60 cm til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.


Effektiv LED lysskinne til 3-fasede skinner

Denne LED lysskinne er designet til nem montering på 3-fasede skinner og giver en kraftig lysstyrke på hele 20W. Med den høje lysstyrke på 1700 lumens og en stor spredning på 120 grader, sikrer denne lysskinne en jævn og effektiv belysning af rummet.

Det særlige ved denne LED lysskinne er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer et levende og naturligt lys. Den høje lyskvalitet gør denne lysskinne velegnet selv til de mest krævende situationer, hvor farverne skal vises klart og naturligt.

En vigtig funktion ved denne LED lysskinne er, at lyset er flicker free/flimmer fri, hvilket gør den ideel til brugere og dyr, der er følsomme over for flimmer. Desuden er denne egenskab også optimal til brug under foto- og videooptagelser, hvor et stabilt og konstant lys er afgørende.

Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke over tid, er denne LED lysskinne en pålidelig og holdbar belysningsløsning. Den professionelle driver og effektive køling bidrager til den lange levetid og stabilitet i ydelsen.

Denne LED lysskinne fås i en neutral hvid (4000K) kulør, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Den neutrale kulør sikrer, at belyste genstande fremstår naturlige uden blålige eller gullige toner i lyset.

Med dimensioner på 31 x 600 x 48 mm og en integreret lyskilde, er denne LED lysskinne nem at montere og passer perfekt til 3-fasede skinner. Tilslutning til 230V forsyning gør installationen enkel og problemfri.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 548,00

v. 10+  DKK 438,40

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde600 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.