LED lysterapi lampe med timer
14W, hvid, 12.000 LUX

therapy.14w
Ny

Billigst på PriceRunner
Super flot lysterapi lampe i hvid på 14W.

Starter hurtigt op, og har et flot og jævnt lys.
Lyset er uden flimmer og UV.

Vælg mellem hvidt lys op til 12.000 lux, med trinløst skifte i lyskulør mellem 3000-6500K.

Skru op og ned for lysstyrken trinløst.

Timer kan indstilles til 15, 30, 45 eller 60 min.

Lysterapi kan hjælpe mod sæsonpræget nedtrykhed i de mørke vintermåneder.

Display størrelse: 200 x 150 mm
Produkt størrelse: 249 x 178 x 10 mm
Ledningslængde: 175 cm


LED lysterapi lampe med timer, 14W, hvid, 12.000 LUX

Denne LED lysterapi lampe er designet til at give dig den bedste belysning til din lysterapibehandling derhjemme. Med en effekt på 14W og en lysstyrke på 12.000 LUX er denne lampe i stand til at levere den nødvendige mængde lys for at stimulere dine sanser og forbedre dit velvære.

En af de unikke funktioner ved denne lampe er, at den er flicker free, hvilket betyder at lyset ikke flimrer. Dette er perfekt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer og kan opleve ubehag eller anstrengte øjne ved brug af traditionelle lamper.

Denne lampe er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor det er vigtigt at undgå flimrende lys, der kan forstyrre optagelserne. Med sin flimmerfri belysning kan du være sikker på at få den bedste belysning til dine optagelser, uden at skulle bekymre dig om flikker eller lav kvalitet.

Lampens dimensioner er 178 x 249 x 10 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere på et bord eller en skrivebordsplade. Du kan også nemt tage den med dig, hvis du har brug for lysterapi på farten.

Denne lysterapi lampe er ikke kun et funktionelt produkt, men også et stilfuldt tilbehør til dit hjem eller kontor. Dens hvide design passer til enhver indretningsstil og vil tilføre et moderne touch til dit rum.

Med sin indbyggede timer funktion kan du nemt indstille lampen til at tænde og slukke efter dine behov. Dette er praktisk, hvis du ønsker at opretholde en regelmæssig lysterapirutine eller bare ønsker at bruge lampen i en begrænset periode.

Samlet set er denne LED lysterapi lampe et fantastisk valg, hvis du ønsker at forbedre dit velbefindende og få de mange fordele ved lysterapi derhjemme. Den har en høj lysstyrke, er flicker fri og har en praktisk timer funktion. Prøv den i dag og oplev forskellen!

Flere detaljer

DKK 459,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Forbrug14w
Dimensioner
Højde249 mm.
Bredde178 mm.
Dybde10 mm.
Iframe