V-Tac LED lampe
Flot loftlampe, Ø12, champagne, inkl. ophæng

Ny

Billigst på PriceRunner

Moderne og super flot lampe.
Perfekt til over spisebordet, indgangshaller og det moderne kontor.

Fremstår i flot champagne pulverlakering.


Monteres på loftet med medfølgende justerbare wireophæng.

Max længde på wires: 150 cm.



Flot loftlampe i champagnefarve, med V-Tac LED lampe

Denne flotte loftlampe er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har en diameter på 12 cm og en elegant champagnefarve, der passer til enhver indretningsstil.

Effekt: Lampen har en effekt på 8,5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til 230V strømforsyning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne lampe en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor den placeres, vil den give nok lys til dine behov.

Lyskvalitet: Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger den til at læse, lave håndarbejde eller bare slappe af, vil denne lampe opfylde dine behov.

Flicker free lys: Lampen er flicker free, hvilket betyder, at den ikke flimrer. Dette er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også perfekt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor en konstant lyskilde er afgørende.

Kulør på lyset: Lampen fås i varm hvid (3000K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner og IP21 godkendelse: Lampen har en diameter på 120 mm og er kompakt i størrelsen. Den har en IP21 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere lampen et sted, hvor den ikke kommer i direkte kontakt med vand.

Med integreret lyskilde: Lampen leveres med en integreret LED lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde, da den er inkluderet i lampen.

Med denne V-Tac LED lampe får du ikke kun et flot design, men også en energieffektiv, lysstærk og høj kvalitetslampe til ethvert rum i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m23 stk.5 stk.7 stk.11 stk.
25 m26 stk.11 stk.16 stk.27 stk.
100 m218 stk.35 stk.53 stk.87 stk.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 390,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8,5w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Diameter120 mm.
Iframe