Spectrum Pendellampe
Hvid, Ø4 cm, GU10

sp.SLIP005053
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og enkel pendellampe i hvid.
Få et mere eksklusivt look i hjemmet med denne lampe.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Ledningslængde 100 cm.
Max 4W LED.
GU10 pæren skal være Ø35mm
Længden kan justeres efter behov.


Data om produktet:

Tilsluttes til 230V forsyning

Med 5 års producentgaranti.

Den Spectrum Pendellampe er en stilfuld og moderne lampe, der er ideel til at belyse forskellige rum i dit hjem eller kontor. Med dens elegante og enkle design passer den nemt ind i enhver indretning.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette betyder, at du kan nyde godt af den behagelige belysning i mange år uden at skulle bekymre dig om udskiftning eller tab af lysstyrke.

Denne pendellampe er udstyret med en professionel og driftssikker driver, der sikrer stabil og pålidelig drift. Sammen med den gode køling er der skabt optimale betingelser for en lang levetid for hele produktet.

Med sine dimensioner på 500 x Ø40 mm, er denne lampe det perfekte valg til forskellige rum. Den kan hænge over spisebordet, i stuen eller på kontoret og skabe en behagelig atmosfære.

Produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det bør derfor placeres et tørt sted, hvor der ikke er risiko for fugt eller direkte kontakt med vand.

Med sin hvide farve passer denne Spectrum Pendellampe perfekt til mange forskellige farveskemaer og giver et rent og elegant look til ethvert rum. Den bruger en GU10 fatning, der gør det nemt at udskifte pæren efter behov.

Investér i denne Spectrum Pendellampe og få glæde af dens stilfulde design, høje kvalitets-LED og pålidelig drift i mange år. Med 5 års producentgaranti kan du være sikker på at få en lampe, der lever op til dine forventninger.

Flere detaljer

DKK 125,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe