LEDlife 200W LED projektør
Grønt lys, til jagt, 30° fokuseret spredning, IP66 udendørs, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne LED projektør er lavet med nyeste teknologi, der sikrer en lang levetid og er lavet i en super god kvalitet.
Tåler rystelser, og har en lav varmeeffekt.

Flot design og lavet af aluminium, hvilket gør projektoren robust.

Idéel til belysning af f.eks. skovområder til jagt når mørket kommer frem.

Kan bruges i kombination med f.eks. skydetårne eller hochsitz/skydestige.

Perfekt til f.eks. reguleringsjagt.

IP66 godkendt.



Effektiv og pålidelig LED-projektør til jagt og udendørs brug

Denne LEDlife 200W LED-projektør er det perfekte valg, når du har brug for et kraftfuldt og fokuseret lys til jagt og udendørs aktiviteter. Med dens grønne lys er den særligt egnet til jagt, da grønt lys er mindre synligt for vildtet og derfor ikke skræmmer det væk.

Med en effekt på 200W er denne projektør i stand til at levere et kraftfuldt og kontrolleret lys, der kan nå langt ud i landskabet. Med en fokuseret spredning på 30 grader opnår du en præcis og koncentreret belysning, der er ideel til at opdage og følge dyr under jagten.

LEDlife 200W LED-projektør er designet med fokus på høj kvalitet og lang levetid. Projektøren er udstyret med LED af den højeste kvalitet, der sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Selv efter mange timers brug vil projektøren kun opleve et minimalt fald i lysstyrke.

Projektøren er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god kølingsmekanisme. Dette sikrer ikke kun en optimal ydeevne, men forlænger også levetiden for hele produktet. Med integreret lyskilde er installationen af projektøren nem og hurtig.

LEDlife 200W LED-projektør tilbyder også flere praktiske funktioner og fordele. Den har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den leverer en naturlig og ægte belysning, der fremhæver alle farver tydeligt. Projektøren er også flicker-free, hvilket gør den velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Den kan også bruges til foto- og videooptagelser uden at forstyrre billedkvaliteten.

Med dens IP66-vandtætte rating er denne projektør egnet til udendørs brug under alle vejrforhold. Den kan modstå kraftigt regn og støv, men kan ikke ligge under vand i længere tid. Dette gør projektøren ideel til brug i jagtområder og andre udendørs miljøer.

LEDlife 200W LED-projektør leveres med en 3 års producentgaranti, der sikrer, at du kan nyde produktets ydeevne og kvalitet i lang tid. Med sine dimensioner på 393 x 427 x 59 mm passer projektøren perfekt ind i enhver installationsplacering.

Flere detaljer

DKK 2.849,00

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar
  • 30°

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V,50/60Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde427 mm.
Bredde393 mm.
Dybde59 mm.
MaterialeAluminium
Iframe