LEDlife 200W LED projektør
Grønt lys, til jagt, 30° fokuseret spredning, IP66 udendørs, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne LED projektør er lavet med nyeste teknologi, der sikrer en lang levetid og er lavet i en super god kvalitet.
Tåler rystelser, og har en lav varmeeffekt.

Flot design og lavet af aluminium, hvilket gør projektoren robust.

Idéel til belysning af f.eks. skovområder til jagt når mørket kommer frem.

Kan bruges i kombination med f.eks. skydetårne eller hochsitz/skydestige.

Perfekt til f.eks. reguleringsjagt.

IP66 godkendt.Produktbeskrivelse:

LEDlife 200W LED projektør er et fantastisk lysvalg for jagt eller udendørsaktiviteter. Med sit grønne lys tilbyder det et unikt og specielt udseende, der passer godt til enhver udendørs indstilling. Projektøren tilsluttes en 230V strømkilde og kan nemt anvendes i næsten alle omgivelser.

En af de vigtigste funktioner ved LEDlife 200W LED projektøren er dens fokuserede spredning på 30 grader. Dette sikrer et præcist og kontrolleret lys, der er ideelt til at lyse op i specifikke områder af jagtområdet eller udendørs rum. Med dette fokuserede lys kan du være sikker på, at du altid har et godt udsyn, uanset om du er på jagt eller nyder det udendørs område.

Projektøren har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og virkelighedstro måde. Med denne høje lyskvalitet vil du være i stand til at se alt tydeligt og klart, hvilket gør den ideel til de fleste behov.

LEDlife 200W LED projektøren leveres desuden med en 3-års producentgaranti, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af produktet. Det er vigtigt at bemærke, at projektøren er flicker free, hvilket betyder, at den er velegnet til både dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Den er også ideel til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor en stabil og jævn belysning er afgørende.

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker driftstid helt op til 50.000 timer. Projektøren er også udstyret med en pålidelig driver og god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Projektørens dimensioner er 393 x 427 x 59 mm, hvilket gør den kompakt og nem at håndtere. Den har også en IP66 klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugt og vandstænk. Dog er det vigtigt at bemærke, at projektøren ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.

LEDlife 200W LED projektøren er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at bruge og installere den. Med dens holdbare og pålidelige design er den ideel til enhver jagt- eller udendørs entusiast, der ønsker et pålideligt og kraftfuldt lys til deres behov.

Flere detaljer

DKK 2.849,00

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar
  • 30°

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V,50/60Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde427 mm.
Bredde393 mm.
Dybde59 mm.
MaterialeAluminium
Iframe