V-Tac 300W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne V-Tac 300W LED projektør er en meget effektiv produktløsning, der kan erstatte en almindelig 1500W projektør.

Den leveres med en spænding på 230V og har en lysstyrke på 26390 lumens, der sikrer en jævn fordeling af lyset med en spredning på 115 grader.

Den er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer lang og sikker drift op til 25.000 timer, samt en professionel og driftssikker driver og god køling, som sikrer lang levetid for produktet.

Den findes i en neutral hvid 4000K farve, uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Desuden er den IP65, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Dimensionerne er 496 x 445 x 49 mm og produktet har en 5 års producentgaranti.


Effektiv belysning med høj ydeevne

Vores V-Tac 300W LED projektør sætter nye standarder for udendørs belysning. Med en imponerende kapacitet, der erstatter traditionelle 1500W lyskilder, kombinerer denne armatur energieffektiv teknologi med kraftfuld ydelse. Ideel til både professionelle anvendelser og private projekter, denne arbejdslampe leverer kvalitet og pålidelighed.

Forbindelse og installation

Designet til nem installation og tilslutning, kræver projektøren en 230V forsyning. Den er fleksibel og let at integrere i enhver belysningsopsætning, hvad enten det er i industrielt, kommercielt eller boligmiljø.

Strålende lysstyrke

Med en lysstyrke på 26390 lumens kombineret med en bred spredningsvinkel på 115 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lys over større områder. Dette gør den perfekt til opgaver, hvor belysningens kvalitet er altafgørende.

Avanceret LED teknologi

Projektøren er udstyret med højkvalitets Samsung LED chip, der garanterer en lang levetid og stabil ydelse. Produktet leveres også med en 5 års producentgaranti, hvilket sikrer en bekymringsfri oplevelse for enhver bruger.

Fleksible lysfarvemuligheder

Projektøren tilbyder fleksibilitet i lysfarve med to muligheder:

  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til skabelse af et effektivt arbejdsmiljø. Den neutrale farve uden blå eller gule toner sikrer, at objekter fremstår naturligt belyst.
  • Kold hvid (6500K) - Giver et skarpere, blåligt lys. Selvom det sjældent anvendes i Skandinavien, er det populært til specialiserede applikationer som malerkabiner og akvarier.

Robust og vejrbestandig

Med en solid konstruktion i dimensionerne 496 x 445 x 49 mm og en robust IP65-klassificering, er denne projektør velegnet til udendørs brug. Uanset om det er mod regn eller vandstænk, er den designet til at modstå elementerne uden at kompromittere ydeevnen.

Med integreret lyskilde og en kompromisløs tilgang til kvalitet, er denne arbejdslampe en pålidelig løsning til dine belysningsbehov. V-Tac 300W LED projektør kombinerer banebrydende teknologi med en praktisk anvendelse, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der ikke vil gå på kompromis med belysningens niveau.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 1.039,00

Du sparer årligt 7856 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke26390 lumens
Spredning115 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug300w
Erstat1500w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde445 mm.
Bredde496 mm.
Dybde49 mm.
MaterialeAluminium,Hærdet Glas