Noctis Solaris projektør 200W
kold hvid, 90°, IP65, IK08, 290x215x24mm, grå

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og kraftfuld projektør til udendørs belysning

Den Noctis Solaris projektør 200W er den ideelle belysningsløsning til udendørs områder, der kræver et kraftigt og effektivt lyskilde. Med en effekt på 200W og en lysstyrke på 1800 lumens, er denne projektør i stand til at lyse selv de største områder op med et klart og jævnt lys.

Projektøren tilsluttes til en 3.2V strømforsyning, hvilket sikrer en pålidelig og stabil drift. Den kraftige lyskilde sikrer en høj spredning på 90 grader, hvilket betyder, at lyset distribueres jævnt og effektivt over det ønskede område.

Med IP65 klassifikation er denne projektør velegnet til udendørs brug, da den tåler vandstænk og regn. Dens IK08 rating sikrer desuden, at den er modstandsdygtig overfor stød og slag, hvilket gør den velegnet til krævende miljøer.

Den elegante og holdbare design på 290x215x24mm i grå farve gør denne projektør til en stilfuld tilføjelse til enhver udendørs belysningsinstallation. Den integrerede lyskilde sikrer desuden, at du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af pærer.

Projektøren er tilgængelig i en kold hvid farve, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve er ideel til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor et klart og koldt lys ønskes.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil levere pålidelig belysning i mange år fremover. Invester i en Noctis Solaris projektør 200W og få en kraftfuld og effektiv belysningsløsning til dit udendørs område.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 869,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1800 lumens
Spredning90 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde24 mm.
Bredde290 mm.
Dybde215 mm.
MaterialeALUMINIUM, PC LENS
Iframe