Dure 3 Downlight 8W GU10
Kold hvid, 230V, 110°, IP54, IK06, 118x31, Hvid, Rundt, Integreret driver

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og praktisk downlight

Dure 3 Downlight 8W GU10 er en effektiv og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 8W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er denne downlight både energibesparende og nem at installere.

Den kraftige lysstyrke på 725 lumens og en stor spredningsvinkel på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør denne downlight ideel til rum, hvor en god belysning er vigtig. Med en lyskvalitet på RA værdi på 80-85, får du et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og ægte måde.

Den kolde hvide lysfarve giver et koldt lys med et blåligt skær, hvilket gør den velegnet til steder som malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer, hvor dette koldere lys ønskes.

Praktiske dimensioner og design

Med dimensioner på 118 x 31 mm og en hulstørrelse på 92 mm, er denne downlight let at montere og passer perfekt ind i de fleste loftoverflader. Den har en IP54 klassifikation, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den egnet til badeværelser eller udendørs brug.

Den integrerede driver giver dig en let og nem installation, da alt er samlet i selve lampen. Dette gør det også nemt at udskifte lampen, når levetiden er opbrugt.

Dure 3 Downlight 8W GU10 er en pålidelig og stilfuld belysningsløsning, der passer perfekt til enhver moderne indretning. Med dens høje lyskvalitet, praktiske dimensioner og holdbare design, vil denne downlight give dig den belysning, du har brug for, i lang tid fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke725 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde118 mm.
Dybde31 mm.
Hulstørrelse92 mm.
MaterialePC, PS
Iframe