LED Kugle 5W E27
230V, Varm Hvid, Dæmpbar, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED Kugle 5W E27, 230V, Varm Hvid, Dæmpbar, Spectrum

Data om produktet: LED Kugle-pæren er en energieffektiv løsning med en effekt på 5W og en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i en række lamper og armaturer. Pæren er designet til at tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør den ideel til de fleste hjem og kontorer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 470 lumens og en imponerende spredning på 160 grader er denne LED Kugle-pære velegnet til rum, hvor en jævn fordeling af lys er afgørende. Den høje spredning sikrer, at lyset når ud i alle hjørner, hvilket skaber en behagelig belysning i rummet.

Lyskvalitet: LED Kugle-pæren leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en ægte og flatterende måde. Denne lyskvalitet er velegnet til de fleste formål, da den sikrer en behagelig belysning, der ikke skaber anstrengelse for øjnene.

Dæmpbar funktion: En af fordelene ved denne LED Kugle-pære er dens dæmpbare funktion, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette gør det nemt at skabe den ønskede atmosfære i rummet, uanset om det er til afslapning, arbejde eller hygge.

Kulør på lyset

Varm hvid: LED Kugle-pæren er tilgængelig i en varm hvid kulør, der skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvor du kan slappe af og nyde en atmosfære af ro og velvære.

Dimensioner: LED Kugle-pæren har kompakte dimensioner på 80 x 46 mm, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige lampe-designs og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde80 mm.
Dybde46 mm.
Iframe