SYSTEM SHIFT BASIC
Hangit armatur ophængt 55x95mm (1100mm ledning), 6W, 3000K, sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld armatur til hjemmet

SYSTEM SHIFT BASIC er en moderne og elegant armatur, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Den ophængte version med dimensionerne 55 x 95 mm giver rummet et stilfuldt og minimalistisk udtryk. Armaturet er udstyret med en 1100 mm ledning, hvilket giver dig mulighed for at placere lyset præcis, hvor du ønsker det.

Armaturet har en effekt på 6W og tilsluttes let til en 48V strømforsyning. Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 80 grader, sikrer armaturet en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt og smukt.

SYSTEM SHIFT BASIC fås i en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning i rummet, hvor du kan slappe af og nyde din tid.

Armaturet har en IP20 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bør anvendes indendørs. Med en integreret lyskilde er SYSTEM SHIFT BASIC nem at montere og bruge.

Uanset om du har brug for belysning i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil SYSTEM SHIFT BASIC med sit elegante design og høje lyskvalitet være en ideel løsning. Skab den rette stemning i dit hjem med dette skønne armatur!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 210,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde95 mm.
Dybde55 mm.
Iframe