System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp

sp.21732
Ny

Billigst på PriceRunner


System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp

Data om produktet: System Shift Smart-Globe P er en elegant nedhængt kugle skinne lys med en diameter på 100 mm og et 815 mm langt kabel. Den har en effekt på 5W og tilsluttes nemt til en 48V forsyning. Med en lysstyrke på 300 lumens og en bred spredningsvinkel på 165 grader opnår du en jævn og behagelig belysning i rummet.

Lyskvalitet: Det særlige ved System Shift Smart-Globe P er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset viser alle farver levende, naturligt og sprudlende. Den høje lyskvalitet gør den velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor farvernes gengivelse er afgørende.

Livslængde og garanti: Med LED af højeste kvalitet har Smart-Globe P en forventet levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den medfølgende professionelle driver og effektive køling bidrager også til produktets lange levetid. Derfor tilbydes der hele 5 års producentgaranti på dette produkt.

Dimensioner og sikkerhed: Med en diameter på 100 mm passer System Shift Smart-Globe P perfekt til mange forskellige rum. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør anvendes indendørs. Den kommer desuden med en integreret lyskilde for nem installation.

System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys er en stilfuld og funktionel belysningsløsning til hjemmet, kontoret eller andre rum, hvor god lyskvalitet og lang levetid er vigtige faktorer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 654,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde100 mm.
Iframe