System Shift Smart
Globe P

sp.21733
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt lys til ethvert rum

System Shift Smart, Globe P, Hængende Kugle Skinne Lys Ø100 (815mm Kabel) 5W 165° Hvid CCT/Dæmp er en elegant og funktionel lyskilde, der er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum. Med en effekt på 5W og tilslutning til en 48V strømkilde, sikrer dette lys en kraftig og jævn belysning.

Den høje lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 165 grader sikrer en ensartet fordeling af lyset, så hele rummet oplyses på smukkeste vis. Den RA værdi på 90-95 garanterer en lyskvalitet i topklasse, der fremhæver alle farver og skaber en levende og naturlig belysning, der er ideel selv i krævende situationer.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil give dig mange års pålidelig belysning. LED-teknologien sikrer en lang levetid på op til 50.000 timer, samtidig med at lysstyrken kun falder minimalt over tid.

Med sine 100 mm dimensioner og IP20 klassificering er dette lys ideelt til indendørs brug, og det integrerede lyskilde gør det nemt at installere og bruge produktet. Det elegante design og den professionelle konstruktion gør dette lys til den perfekte løsning til ethvert rum, hvor kvalitetsbelysning er vigtigt.

Med System Shift Smart, Globe P, Hængende Kugle Skinne Lys får du ikke bare en almindelig lyskilde, men en elegant og effektiv løsning, der sikrer en behagelig belysning og skaber en indbydende atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 631,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde100 mm.
Iframe