SYSTEM SHIFT SMART
Skinnelys Ø100x130mm 5W 165° Sort CCT/Dæmp.

sp.21734
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys

Dette skinnelys fra SYSTEM SHIFT SMART er et fantastisk valg, når du leder efter en effektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 300 lumens, giver dette skinnelys dig den perfekte mængde lys til at skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Det unikke design på skinnelyset, med dimensioner på 130 x 100 mm, gør det let at integrere i ethvert rum. Den ekstra høje spredning på 165 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det ideelt til både generel belysning og stemningsskabelse.

En af de mest imponerende funktioner ved dette skinnelys er den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer, at farverne i rummet vises levende og naturlige, hvilket er perfekt til krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er vigtig.

Med en 50.000 timers levetid, takket være brugen af LED af den højeste kvalitet og en pålidelig driver, kan du være sikker på, at dette skinnelys vil lyse dit hjem op i lang tid fremover. Og med 5 års producentgaranti, kan du være helt tryg ved dit køb.

Det sorte design på lyset giver et moderne og elegant udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Den integrerede lyskilde gør installationen hurtig og nem, så du hurtigt kan nyde godt af den fantastiske belysning, dette skinnelys giver.

Uanset om du har brug for belysning til hjemmet, kontoret eller andre rum, er SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys et pålideligt valg med høj kvalitet, lang levetid og enestående lyskvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 654,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde130 mm.
Dybde100 mm.
Iframe