System Shift Smart-Grid L
skinne lys 404mm, 22W, 35°, hvid, CCT/dæmp.

sp.21736
Ny

Billigst på PriceRunner


System Shift Smart-Grid L - Skinne Lys

System Shift Smart-Grid L - Skinne Lys

Effektiv og miljøvenlig belysning

System Shift Smart-Grid L skinne lyset er en smart og effektiv belysningsløsning med en effekt på 22W. Med mulighed for tilslutning til en 48V strømkilde, er det en energieffektiv løsning til både private hjem og erhvervsmæssige lokaler.

Lysstyrke og kvalitet

Med en lysstyrke på 1200 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, kan du med System Shift Smart-Grid L være sikker på at få en kontrolleret og behagelig belysning. Lyset har en RA værdi på 90-95 hvilket sikrer en ekstra høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en levende og naturlig måde, hvilket er ideelt til selv de mest krævende situationer.

Lang levetid og garanti

Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på produktets kvalitet og holdbarhed. Ved brug af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner og tekniske specifikationer

System Shift Smart-Grid L måler 440 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtig over for vand. Lyset har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og enkelt at installere.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 678,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1200 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug22w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde440 mm.
Dybde42 mm.
Iframe