System Shift Smart-Grid S Skinne Lys 204mm 12W 35° Sort, CCT/Dim

sp.21738
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og energibesparende belysning

System Shift Smart-Grid S Skinne Lys er en innovativ og effektiv belysningsløsning, der er designet til at opfylde kravene i moderne boliger og kommercielle miljøer. Med en effekt på 12W kan dette skinnesystem levere en lysstyrke på 650 lumens, hvilket sikrer et klart og fokuseret lys på 35 grader.

Høj lyskvalitet og farvegengivelse

Dette lysarmatur er ikke kun effektivt, det har også en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder at det giver en lyskvalitet, der er ideel til selv de mest krævende situationer. Farver vises naturligt og livligt under dette lys, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Længere levetid og pålidelighed

Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke takket være high-quality LED og en pålidelig driver, er dette skinnesystem et pålideligt valg for langvarig belysning. Den gode køling sikrer også, at produktet forbliver driftssikkert i årene der kommer.

Praktiske dimensioner og garanti

Med dimensioner på 220 x 23 x 42 mm passer dette skinnesystem nemt ind i forskellige omgivelser, og kan bruges til at skabe en stilfuld og funktionel belysning. Derudover kommer produktet med en 5 års producentgaranti, der sikrer, at du kan nyde belysningen i lang tid fremover.

Bemærk: System Shift Smart-Grid S Skinne Lys har en IP20-klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt overfor vand. Det er vigtigt at installere produktet i passende indendørs omgivelser for at sikre optimal ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 514,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke650 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde220 mm.
Dybde42 mm.
Iframe