SPS T-samler venstre sort Spectrum

sp.WOJ+05182
Ny

Billigst på PriceRunner


Lyskvalitet

SPS T-samler venstre sort Spectrum leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger dette produkt derhjemme eller på arbejdspladsen, kan du være sikker på at få en lyskvalitet, der opfylder de flestes behov.

Dimensioner

Med dimensionerne 165 x 32 x 100 mm passer denne T-samler perfekt ind i de fleste miljøer. Den er kompakt og nem at installere, hvilket gør den velegnet til forskellige typer af belysningsløsninger. Uanset om du har brug for ekstra lys i stuen eller på kontoret, kan denne T-samler være løsningen.

IP20 Rating

Dette produkt har en IP20 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at bruge det i tørre omgivelser for at sikre en lang levetid og optimal ydeevne. Selvom det ikke kan bruges udendørs eller i våde omgivelser, er dette produkt stadig ideelt til indendørs belysningssystemer.

Med SPS T-samler venstre sort Spectrum kan du nyde godt af en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der giver en høj lyskvalitet og passer perfekt ind i forskellige miljøer. Uanset om du er på udkig efter en belysningsløsning til hjemmet, kontoret eller andre steder, kan denne T-samler være det perfekte valg.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe