SPS T-forbindelse højre hvid Spectrum

sp.WOJ+05183
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS T-forbindelse højre hvid Spectrum

Data om produktet: Tilsluttes til 230V forsyning. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Dimensioner: 165 x 32 x 100 mm.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Denne SPS T-forbindelse i højre hvid Spectrum er designet til at give dig den perfekte belysning til dit hjem eller kontor. Med sin lette og kompakte design på 165 x 32 x 100 mm passer den nemt ind i enhver indretning.

Denne T-forbindelse tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og giver en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger det til belysning af et arbejdsområde, stue eller køkken, så vil denne T-forbindelse opfylde dine behov.

Med en IP20 klassificering er denne T-forbindelse velegnet til indendørs brug. Den er ikke modstandsdygtig over for vand, så det er vigtigt at placere den et sted, hvor den ikke vil blive udsat for direkte vandkontakt.

Det hvide Spectrum design giver et stilfuldt udseende, der vil passe perfekt til moderne indretninger. Den højre T-forbindelse gør det nemt at tilslutte den korrekt i din installation, hvilket sikrer en sikker og pålidelig belysning.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i rummet, eller hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære, så vil denne SPS T-forbindelse i hvid Spectrum være det perfekte valg. Med dens høje lyskvalitet og holdbare design kan du nyde godt af den i mange år fremover.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe