SPS 2 forbinder T2 højre hvid Spectrum

sp.WOJ+05187
Ny

Billigst på PriceRunner


Beskrivelse

SPS 2 forbinder T2 højre hvid Spectrum er en pålidelig og effektiv lysforbindelse designet til at opfylde dine belysningsbehov. Med mulighed for tilslutning til en almindelig 230V-udgang, er dette produkt nemt at installere og bruge i hjemmet eller på kontoret.

Høj Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 leverer SPS 2 forbinder T2 højre hvid Spectrum et naturligt og flot lys, der viser alle farver ægte og levende. Denne høje lyskvalitet sikrer, at dine omgivelser oplyses på en behagelig og effektiv måde.

Dimensioner: Med dimensioner på 165 x 32 x 100 mm er dette produkt kompakt og passer nemt ind i de fleste rum. Den slanke og stilfulde udformning gør det til et diskret tilbehør, der ikke dominerer rummets æstetik.

Ikke Vandsikkert: Vær opmærksom på, at SPS 2 forbinder T2 højre hvid Spectrum har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at placere produktet et passende sted væk fra steder med risiko for vandspild.

Samlet set er SPS 2 forbinder T2 højre hvid Spectrum et pålideligt og effektivt lysprodukt, der opfylder langt de flestes behov. Med sin høje lyskvalitet, kompakte dimensioner og lette installation, er det et ideelt valg til at opgradere din belysning derhjemme eller på arbejdspladsen.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe