SPS
Fleksibelt Forbindelsessæt, Sort, Spectrum

sp.WOJ+05191
Ny

Billigst på PriceRunner


Lys op dit hjem med et fleksibelt forbindelsessæt fra Spectrum

Det fleksible forbindelsessæt fra Spectrum er det perfekte valg til dig, der ønsker at skabe en hyggelig stemning i dit hjem med høj kvalitetsbelysning. Produktet er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere i ethvert rum i huset.

Specifikationer:

  • Dimensioner: 32 x 200 mm
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • IP Rating: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 sikrer forbindelsessættet et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og giver en behagelig atmosfære i rummet.

Det fleksible design gør det nemt at tilpasse forbindelsessættet til den ønskede længde og form, så du kan skabe den perfekte belysning til din indretning. Uanset om du ønsker en diskret belysning langs en væg eller en dekorativ belysning i loftet, så er dette produktet en ideel løsning.

Med en længde på 200 mm kan forbindelsessættet let monteres i forskellige rum, og den sorte farve giver et stilfuldt og tidløst udtryk, der passer ind i enhver indretning. Det slanke design gør det nemt at integrere forbindelsessættet i rummet uden at dominere eller skabe uro.

Så hvis du leder efter en pålidelig og stilfuld løsning til belysning i hjemmet, så er det fleksible forbindelsessæt fra Spectrum et oplagt valg. Skab den perfekte atmosfære med høj kvalitetsbelysning i dit hjem.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 97,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Dybde200 mm.
MaterialeAluminium
Iframe