Fleksibel forbinder SPS 2 hvid Spectrum

sp.WOJ+05192
Ny

Billigst på PriceRunner


Lyskvalitet og design

Fleksibel forbinder SPS 2 hvid Spectrum er en praktisk og stilfuld belysningsløsning, der sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver ægte og klart. Produktet er designet med fokus på at opfylde langt de flestes behov, når det kommer til lyskvalitet.

Dimensioner og installation

Med dimensionerne 32 x 200 mm er den fleksible forbinder let at integrere i ethvert rum. Den kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket giver dig mulighed for at installere den på en praktisk og enkel måde. Produktet er ideelt til både private hjem og kommercielle miljøer.

IP20 klassificering

Det er vigtigt at bemærke, at denne forbinder har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere den et sted, hvor den ikke vil blive udsat for fugt eller vand.

Samlet set er Fleksibel forbinder SPS 2 hvid Spectrum en pålidelig og stilfuld belysningsløsning, der kombinerer høj lyskvalitet med et elegant design. Med mulighed for tilslutning til en almindelig 230V forsyning og en let installation passer den perfekt ind i ethvert rum.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 97,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Dybde200 mm.
MaterialeAluminium
Iframe