Restsalg: V-Tac 4W LED hvid væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Super flot hvid væglampe, som giver et hyggeligt lys fra 4 vinkler. Kan bruges f.eks. som dekorationslys.

Den er vandtæt, og kan derfor bruges både ude og inde. 

 


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4W LED hvide væglampe er perfekt til udendørs brug takket være sin IP65-klassificering, der gør den velegnet til at tåle vandstænk og regn. Lampen er designet til at tilsluttes en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Lyskilden i denne væglampe er en kraftig 4W LED, der erstatter en traditionel 40W lampe. Dette betyder, at du kan opnå samme lysstyrke med en lavere energiforbrug, hvilket er både økonomisk og miljøvenligt.

Med en lysstyrke på 440 lumens og en spredning på 360 grader sikrer denne væglampe, at lyset fordeles jævnt og ensartet i rummet. Dette skaber en behagelig belysning, der er velegnet til de flestes behov.

Desuden har denne væglampe en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og korrekt. Den neutral hvide kulør (4000K) giver en perfekt og effektiv arbejdsbelysning uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser naturlige ud.

V-Tac væglampen har kompakte dimensioner på 50 x Ø150 mm, hvilket gør den diskret og nem at integrere i enhver udendørs indretning. Med den integrerede lyskilde er det heller ikke nødvendigt at købe ekstra pærer eller lyskilder separat.

Med sin holdbare konstruktion og IP65-klassificering er denne væglampe velegnet til brug i alle slags vejrforhold udendørs. Du kan være sikker på, at den kan modstå vandstænk og regn uden at blive beskadiget.

Samlet set er denne Restsalg: V-Tac 4W LED hvide væglampe et ideelt valg til udendørs belysning, der kombinerer energibesparelse med enestående lyskvalitet og holdbarhed.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

Før: DKK 441,00

-55%

DKK 198,45

Du sparer årligt 235 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke440 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat40w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde50 mm.
Diameter150 mm.
MaterialeAluminium
Iframe