3M VHB Dobbeltklæbende tape
10mm bred, 5m rulle

5714255007602
Ny

Billigst på PriceRunner
Dette dobbeltklæbende tape fra 3M er en af de bedste på markedet. Med en længde på 5 meter kan du nemt klippe den i mindre stykker, så den passer perfekt til dit projekt. Tapen er lavet af akrylskum, hvilket gør den ekstra stærk og i stand til at klæbe på næsten alle overflader.

En af fordelene ved dette tape er, at det kan tåle fugt, UV-stråler og opløsningsmidler. Det betyder, at det kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør det utroligt alsidigt. Tapen er velegnet til at opsætte LED bånd, kabelbakker, strømforsyninger, røgalarmer og meget mere.

Med denne tape behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt det kan klare opgaven. Den stærke klæbeevne sikrer, at dine genstande bliver siddende, hvor de skal, selv under udfordrende forhold. Og med muligheden for at klippe den i mindre stykker, kan du tilpasse den præcist til dit behov.

Det dobbeltklæbende tape er nemt at arbejde med og kan bruges til en bred vifte af opgaver. Uanset om du er en professionel håndværker eller en gør-det-selv-entusiast, er dette tape et uundværligt værktøj. Du kan være sikker på, at det lever op til 3M's høje standarder for kvalitet og pålidelighed.

Så hvis du står over for et projekt, hvor du har brug for et pålideligt og holdbart dobbeltklæbende tape, så er denne model fra 3M et sikkert valg. Med dens stærke klæbeevne, modstandsdygtighed over for forskellige påvirkninger og nemme håndtering er dette tape en pålidelig løsning til en bred vifte af opgaver.


Dimensioner: 10 x 8 x 5000 mm.

Flere detaljer

DKK 59,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde10 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum
Iframe