LEDlife 30W dæmpbar strømforsyning
12V DC,2,5A, IP20 indendørs

LL-TD30-12
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife dæmpbar 12V strømforsyning 30W i høj kvalitet.

Virker til alle dæmpere - både forkant- og bagkantsdæmpere.
12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Minimumsbelastning på 25% for optimal dæmpning.


LEDlife 30W dæmpbar strømforsyning til LED belysning

Denne LEDlife 30W dæmpbare strømforsyning er et perfekt valg til at levere 12V DC strøm til dine LED-lysinstallationer. Med en effekt på 30W kan den drive en række LED-lyskilder og er ideel til både indendørs belysning og foto-/videoprojekter.

En af de vigtigste funktioner ved denne strømforsyning er dens dæmpefunktion. Du kan nemt justere lysstyrken ved at tilslutte den til en dæmpningsenhed og tilpasse belysningen efter dine behov. Dette gør det ideelt til at skabe den rette stemning og atmosfære i ethvert rum.

LEDlife 30W strømforsyning er designet til at give flicker-free eller flimmer-fri lys. Dette betyder, at der ikke er nogen synlig flimmer eller blinkeri i lyset, hvilket gør den egnet til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Den er også perfekt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et jævnt og stabilt lys er afgørende.

Med dimensionerne på 45 x 22 x 107 mm har denne strømforsyning en kompakt og pladsbesparende størrelse, der passer godt til forskellige installationsbehov. Den har IP20 indendørs klassificering, hvilket betyder, at den beskytter mod støv og fremmedlegemer, men den er ikke modstandsdygtig over for vand og må ikke bruges i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandskader.

LEDlife 30W strømforsyning leveres med en imponerende 3 års producentgaranti, der sikrer, at du kan stole på kvaliteten og pålideligheden af dette produkt.

Flere detaljer

DKK 183,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde45 mm.
Dybde107 mm.
Iframe